MEDOVIK (BALLI RUS PASTASI)

18 Mayıs 2011 Çarşamba


 Herkese merhaba,bu aralar bloglarda bu meshur pasta epey ragbet görüyor sanirim, ve sonunda bende yapmaya karar verdim .Daha önce bir denemem olmustu kendilerini  ,galiba balin cinsinden dolayi tutturamamistim  yilmadim ve tekrar denedim bu sefer basardim sanirim cok güzel bir pasta oldu tarifi sevgili http://www.cafepepela.blogspot.com/  dan aldim ,arkadasimizin sayfasina bakmanizi siddetle tavsiye ederim cok güzel tarifler ve fotograflar var.Ben ara katlarina  basak marka muzlu pasta kremasi koydum muzseverler icin süper bir lezzet oldu,ara katlarin bisküvisi cok güzel düzgün ve kolay katlanabilir cinsdendi tadini begendim ama bende sevgili  zehra nin fikrine katiliyorum bidahaki sefere cikolatali bir krema ile yapacagim,Sizleri tarif icin sevgili pepelanin sayfasina yönlendiriyorum onun güzel anlatimlariyla daha kolay yapacaginizdan eminim .Yeni pastalar yapmak icin  bana müsade ahhhh birde yedirecek insan bulabilsem  herkese sevgiler

6 Yorum var:

{ nesrin } at: 19 Mayıs 2011 00:33 dedi ki...

Canim pasta yapiyorsun da bizi davet etmiyorsun. Ben her gün yapsam benim oglanlar bikmaz her gün yerler. Ellerine saglik. Güzel pastalarinin arkasi kesilmesin.

{ Nurselin Pasta Evi } at: 19 Mayıs 2011 01:16 dedi ki...

nesrincigim ne demek her zaman buyur gel beklerim bir alo de kahve ve pastam hazirda seni bekliyor olurum sevgiler

{ Pasta sarayim } at: 19 Mayıs 2011 10:39 dedi ki...

Iste bu.... Lütfen alti ayda bir yapma,devamini bekleriz.Ellerine saglik harika olmus.

{ Eya } at: 19 Mayıs 2011 12:29 dedi ki...

Nurselcigim...ellerine saglik, insan yapinca sanildigi kadar zor olmadigini anliyor degilmi...nasil gidiyor seker hamuru aski????

sevgiler

zehra

{ bir dilim bir tutam } at: 19 Mayıs 2011 13:54 dedi ki...

Eveet bende pepelamda görünce vuruldum..Sonra Blog bulusmasinda Zehra öyle bir methettiki anlatamam...Simdide sende gördüm..hafta sonu yapip yiyelim diyorum...Evete evet kesinlikle..

{ Unknown } at: 27 Mayıs 2011 14:06 dedi ki...

Çok güzel gözüküyor medovik :)
Ellerinize sağlık..
İlk Pepelamda görüp hayran kalmıştım :) Ancak deneme cesaretini bulamadım kendimde :)
Bloglarda gördükçe epey kendime güvenim geldi gibi :)
Mutlu haftasonları diliyorum..

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...